Svatební blog 

Přiznám se, že nejsem žádný bloger, ale rád bych se s vámi podělil o své zážitky z některých zajímavých a netradičních svateb u nás i v zahraničí. Postupně budu přidávat další články. 

S Wasanou a Ramilem jsem se poprvé potkal před pár lety v Laosu, když jsem se toulal s batohem na zádech po Asii. Byl to mladý pár z Thajska, který si cestováním plnil své sny. Bydleli jsme spolu u místních domorodců, protože ani jeden z nás nemá rád drahé a neosobní hotely. Podnikli jsme několik výletů do džungle, k...

Přijedeš za námi až do Švýcarska? Tak přesně tohle byl první dotaz v jedné kavárně v Brně, kde jsem měl s Katkou domluvenou předsvatební schůzku. Svatba se měla konat v malebné vesničce Zofingen na pohoří Švýcarských Alp. Bez váhání jsem souhlasil. Bral jsem to jako vítanou změnu a také jako možnost poznat něco nového. Zkrátka jako novou výzvu.

Na svatbu Stefana a Nandin v Německu jsem se moc těšil. Už od samého začátku jsem tušil, že půjde o výjimečnou a velmi netradiční událost. Nandin je z Mongolska a Stefan je Němec. Oba jsou uznávaní lékaři a už spolu nějakou dobu žijí v krásném domku poblíž Weidenu.

Chcete mě kontaktovat?